Over ons

Busreizen & busdiensten van topkwaliteit

Pelikaancars is een familiebedrijf dat in 1958 werd opgericht. Om te zeggen dat busverhuur in ons bloed zit, is zacht uitgedrukt.

Door jarenlange ervaring en vernieuwing, levert Pelikaancars u vervoer van topkwaliteit. Welke bestemming u ook voor ogen hebt.

Al onze bussen kunnen aangepast worden aan de grootte van uw reisgezelschap. Bovendien zijn onze bussen voorzien van alle comfort zoals airco, toilet, dvd en tv, warme drank en frisdrank.

Dit alles maakt van Pelikaancars uw ideale reisgezel.

Aanpasbaar aan uw wensen

Al onze bussen zijn aanpasbaar. Zo stemmen we uw vervoer perfect af op de grootte en de wensen van uw groep.

Betrouwbaar

Doordat we onze eigen herstellingsplaats hebben, kunnen we ervoor zorgen dat onze bussen altijd in orde zijn en klaar staan op de dag dat u ze nodig hebt.

Uw comfort verzekerd

Onze bussen zijn uitgerust met alle comfort om uw reisweg zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kunt u rekenen op airco, een toilet, dubbele beglazing, tv-schermen met dvd-speler, warme dranken en frisdrank, een microfoon voor de gids of groepsleider, …

Rolstoelvriendelijk

Al onze bussen met enkel dek kunnen voorzien worden van een lift voor rolstoelpatiënten. Er is zowel de mogelijkheid om mee te reizen in de rolstoel of met de rolstoel als bagage.

Lid van FBAA

Pelikaancars is lid van de FBAA, de Federatie van de Belgische Autobus- en Autocarondernemers.

Flexibele service

Een misboeking of nog een last-minute regeling? U kunt ons bijna altijd bereiken zodat we samen onmiddellijk een oplossing kunnen vinden.

Busreizen & busdiensten van topkwaliteit